20.09.2011

Flori

Imi era dor sa mai crosetez floricele asa ca nu m-am putut abtine. Sunt doua brose superbe: o panseluta mov si o floricica galbena careia i-am atasat o camee din acrilic.Sper sa fie apreciate !!.V-am pupat










12.09.2011

No title

Continui seria de cercei. Acestia i-am lucrat astazi pe 34 de grade din lipsa altor activitati. Se pare ca imi prieste canicula..sau nu :)). Mie una imi place ce a iesit. Sper sa va placa si voua, dragii mei. V-am pupat. Noapte buna.

04.09.2011

For someone close to my heart..Happy Birthday!!

Ieri, 3 septembrie, a fost ziua prietenei mele cele mai bune, Brandusa. La multi ani!! iti spun inca o data si te pup dulce. >:D<. Pentru ea am facut minunatiile astea doua pe care le ador.




Back in business :)

Hey, lume! M-am intors cu forte proaspete si cu noi proiecte . Ma pregatesc intens pentru perioada de sarbatori. Probabil o sa-mi spuneti ca este cam devreme.Ei bine..eu pun f mult suflet in accesoriile pe care le lucrez si vreau sa am tot timpul din lume sa stau sa le bibilesc. Mi-am facut provizii de acrilice si materiale de tot felul, asa ca nu-mi ramane decat sa ii dau drumul la treaba. Urati-mi succes!!